Forsiden

Prisdryss over Jenny Skavlan

Pristildelinger har drysset over Jenny Skavlan etter at hun hjelp en helt ukjent katt som hadde tatt seg inn i hennes leiligheten tilbake til sin eier og for det pene oppslaget dette ga henne i Se og Hør.

At hun har fått Dyrevernprisen for sin handling er kanskje ikke så overraskende, selv om det er ganske mange som på ulike vis hjelper katter som har kommet seg bort. Den mest høythengende prisen er likevel Fjærprisen fra Kommunikasjonsforeningen, som er foreningen for PR-utøvere i privat og offentlig sektor.

Fjærprisen går til den persom som kan få en fjær til å bli til fem høns, i tråd med H. C. Andersens kjente eventyr. Foreningen skriver i sin begrunnelse for tildelingen at de er fulle av beundring over det Jenny Skavlan har klart å få ut av det enkle faktum at en katt krøp inn i hennes bolig gjennom et åpent takvindu. Det er godt gjort, skriver forenngen og fremholder Jenny Skavlan som et forbilde for alle sine medlemmer..

 

 

 

 

Fjærprisen går til den som kan få en fjær til å bli til fem høns.


Fikenbladet.no er både et nettmagasin med blandet innhold og et forlag. Som nettmagasin bringer det også satirisk innhold og går i den forbindelse ikke av veien for å publisere fiktive historier som ser ut som vanlige nyhetsartikler.