Forsiden

Siv Jensen bestiller "dritt-pakke" om Norge

Finansminister Siv Jensen (Frp) er i ferd med å bestille en såkalt «dritt-pakke» fra et større pr-byrå om Norge. Hensikten er å stoppe flyktningestrømmen til landet vårt.
Det var under partiets landsmøte sist helg at Jensen fikk denne ideen. På møtet ble flyktningsituasjonen diskutert. Det ble sagt at årsaken til flyktningestrømmen til Norge er at mange tror at landet vårt er et lite paradis der flyktningene blir overøst med velferdsordninger straks de setter foten på norsk jord.

  • Dette skal vi nå gjøre noe med, sier Siv Jensen.

Hun er i kontakt med pr-selskapet First House for å få dem til å lage en «dritt-pakke» beregnet på mulige asylsøkere i Syria og Afghanistan.
Finansministeren har gitt byrået noe momenter de skal utvikle videre. Norge skal fremstilles som et kaldt og mørkt land store deler av året. Det er et land med mye regn. Fra de mange høye fjellene raser det stadig. Nordmenn flest vil bli fremstilt som gjerrige, misunnelige og med svært liten hjertevarme.
Pakken vil koste 150 millioner kroner, men Siv Jensen mener at dette bare er småpenger sammenlignet med de mange milliarder som hun forventer blir innspart i en redusert flyktningestrøm.
«Dritt-pakken» skal resultere i en brosjyre som Norges ambassader i Damaskus og Kabul skal distribuere i sine nærområder.

  • Det er viktig å møte de potensielle asylsøkerne der de er, sier Siv Jensen.
 


Fikenbladet.no er både et nettmagasin med blandet innhold og et forlag. Som nettmagasin bringer det også satirisk innhold og går i den forbindelse ikke av veien for å publisere fiktive historier som ser ut som vanlige nyhetsartikler.